layerslide_salina

Este bun aerul de salina?

Aerul de salina nu este poluant, nu irita mucoasele  fiindca este total lipsit de alergeni.
Temperatura este constanta, umiditatea ridicata (55-65%), iar cristalele de sare din aer leaga particulele de ioni, astfel aerul din incapere devine curat si sanatos, oferind echilibrul de care are nevoie sistemul imunitar.
Ajuta in cazul unor probleme legate de alergii, sinuzite, stari de epuizare, stres, insomnie, imunodepresii.
Cel mai important efect pe care-l are aerul salin, este acela de decongestionare si dezinfectare a mucoaselor cailor respiratorii.

Aer curat0%
Boli tratate0%
Aerosoli salini0%

SalinaVerde – salina de suprafata

Salina noastra este o salina de suprafata ce reprezinta un factor hotarator in profilaxia si terapia afectiunilor respiratorii:

Boli alergice cunoscute

 • Astm bronsic alergic
 • Rinite alegice

Acute si cronice infectioase

 • Rinite
 • Sinuzite
 • Faringite
 • Amigdalite
 • Laringite
 • Traheite

Alte afectiuni respiratorii

 • Astm bronsic non-alergic
 • Bronhopneumopatie obstructive
 • Bronsiectomii

 Afectiuni respiratorii

 • Persoane care locuiesc si/sau lucreaza in medii poluate
 • Fumatorii
 • Persoane care sforaie

Salina Verde

In trecut, de proprietatile terapeutice ale sarii se putea beneficia doar prin cure saline si prin bai in apele sarate ale lacurilor izvorate din interiorul muntelui de sare, acest lucru impunand deplasarea la Salina Slanic Prahova. Acum puteti benficia de aceste proprietati terapeutice ale sarii la SalinaVerde, situata in cartierul Bucurestii Noi, Bdul Bucurestii Noi nr 51-61, bl B1, parter, ap 1, interfon 1C, sector 1 Bucuresti, la 200 de metri de statia de metrou Jiului.
Calitatile curative superioare ale zacamantului de sare extras din salina Slanic Prahova au fost transferate cu mare grija in HALOUL SalinaVerde, pastrandu-se caracteristicile naturale de umiditate si temperatura.
Salina-mama Slanic Prahova este cel mai mare zacamant de sare din lume, format cu milioane de ani in urma si avand proprietati terapeutice unice. Este o sare speciala, extrasa din straturi de profunzime.
In SalinaVerde sepractica cu succes speleoterapia. Cura de speleoterapie se desfasoara pe o perioada de 2-3 saptamani, cu repetare anuala, bianuala sau pe tot parcursul anului.
Persoane cu afectiuni respiratorii , alergice si infectioasa beneficiaza anual de acest tratament natural al sarii la SalinaVerde. Alaturi de noi va veti imbunatati atat sanatatea cat si calitatatea vietii!

SalinaVerde – Caracteristici

Incaperea de 45mp este placata cu bulgari de sare in metoda de rastel ,  permitand curentilor de aer sa atinga toate suprafetele cristalelor  de sare.
In incapere se afla peste 26 tone de sare de adancime provenite din exploatarile de adancime Slanic Prahova si Praid.
Aerul este bogat in aerosoli salini, ioni negativi si minerale (elemente natural-identice cu cele din corp).  Aerul se autopurifica si are calitati dezinfectante, antioxidante si detoxifiante, iar incarcatura microbiana este de 10 ori mai scazuta decat cea din afara salinei (100 germeni/m3  aer fata de 1000 germeni/m3 inspatiul citadin).
Umidificarea aerului se face printr-o fantana arteziana care contribuie la obtinerea unei atmosfere ideale pentru salino-terapie.
Saturarea aerului cu aerosoli se realizeaza printr-un curent circular de aer aflat in  permanent contact cu peretii de sare.
Concentratia de aerosoli salini ajunge la 20mg/m3- mult mai mare decat cea din salinele naturale.
Concentatia de oxigen si cea de dioxid de carbon sunt cele normale, neexistand presiune si influente negative  ca  in salinele de adancime.
Toti parametrii tehnici se pot regla.